e-Twinning Projemize Başladık

ÖZEL ÇOCUKLARDA DİJİTAL UYGULAMALAR (digital Aplication ın Special Children)

Çocuğun tüm çevresinin kaynaştırma eğitimi hakkında bilgi sahibi olup bu sürecin en etkili şekilde geçmesini sağlamak ayrıca bu süreçte dijitital  uygulalamalardan da faydalanarak gelişimlerine destek olmak  adına oluşturduğumuz  bu proje   hem öğretmenlerin hem velilerin hem de okul idarelerinin kaynaştırmaya olan bakış açılarını olumlu yönde değiştirmek amaçlanmıştır. Proje takvimi süresince Özel Eğitim Öğrencilerinde Görsel ve İşitsel Bellek Algısını Geliştirici Etkinlikler yapacak; Öğretmen, veli, özel eğitim öğrencisi ortak çalışma içine girecektir. Elde edilen ürünlerle, kullanılan materyallerle özel eğitim öğrencilerinde gördüğü resim ve nesneleri akılda tutma, anımsama, çizme, taklit etme vb becerileri artacaktır. Özel eğitim öğrencilerine sorumluluk ve görevler verilerek akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklenmesi sağlanacaktır.

26-04-202426-04-2024