TOKİ Şehit Hakan Can Anaokulu
EYMİR MAHALLESİ TOKİ KONUTLARI VAN GÖLÜ CAD.NO9 GÖLBAŞI/ANKARA
tokianaokulugolbasigmail.com

VİZYON

Erken çocukluk döneminin eğitimde ve birey gelişimindeki en önemli yıllar olduğunu aileye ve çevreye anlatarak, çocukların spontanlıklarını törpülemeden, okul yaşantısının temel becerilerini kazandırarak okula hazırlamak ve çevreye uyumlu hale getirmek.Sanatsal,kültürel ve bilimsel faaliyetlerle erken çocukluk dönemini zenginleştirerek algılama güçlerini artırarak ailelerine ve ülkemize örnek bireyler yetiştirmekte etken olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını ve benlik algılarını destekleyici çalışmaları yaparak,kendine güvenen ,sorumluluk taşıyabilen,kendisi ve çevresi ile barışık,yeteneklerini en üst seviyeye getirerek kendini gerçekleştirmeyi başarabilen,sorunlara etkili ve gerçekci çözümler bulabilen,her yaşta insanla sevgi ve saygı çerçevesinde iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.

BAŞARILAR

OKULUMUZDA ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR. ULUSAL PROJELERİMİZ OKULLARDA ORMAN VE EKO OKUL PROJELERİDİR.3 KEZ OKULLARDA ORMAN BAYRAĞI İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. ULUSLAR ARASI PROJELERİMİZ; 2023 YILINDA TAMAMLANMIŞ OLAN K229 "OKULLARDA EKOLOJİK DUYARLILIK EĞİTİMİ" ADLI ERASMUS + PROJESİ İLE "ÖZEL ÇOCUKLARA DİJİTAL UYGULAMALAR" ADLI K210 ERASMUS+ PROJESİDİR.AYRICA OKULUMUZ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM TARAFINDAN AKREDİTE OLMUŞTUR.
Öğretim Şekli :İkili eğitim + Kulüp

İkili eğitim + Kulüp

Yarım Gün Sabah: 07:50-12:50 Yarım Gün Öğlen: 13:15-18:15 Kulüp: 12:45-17:45

Ankara İl Merkezine Uzaklığı 20 Km. Gölbaşı İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km.

Eymir Mahallesi Van gölü cad. Kreş Blok No:9 Gölbaşı/Ankara

OKULLARDA ORMAN EKO OKULLAR MİNİK TEMA ETWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI