ERASMUS+ ÖZEL ÇOCUKLARA DİJİTAL UYGULAMALAR

Okulumuzun ortağı olduğu “Özel  Çocuklara Dijital Uygulamalar” isimli Erasmus+ KA210-SCH Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar alanında projemiz hibe almaya hak kazanmıştır. Portekiz koordinatörlüğünde yürütecek projemize, okulumuz ile birlikte  İtalya ve Litvanya ortaklık edecek. Proje ile okul öncesi dönem özel eğitim gereksinimli çocukların engel durumlarına uygun dijital ders materyalleri uygulama konusunda mesleki bilgi ve becerilerimizi geliştirmenin yanında farklı ülkelerdeki eğitim kurumları ile yapılacak işbirliği neticesinde özel gereksinimli çocuklara özgü  fiziki ve dijital planlamayı gözlenerek ,paydaşlar arası bakış açılarındaki benzerlik ve farklılıklar karşılaştırılmış olacak.

Ortaklarımızla ilk toplantısını gerçekleştirdiğimiz projemizin mayıs ayındaki hareketliliğini ise Litvanya'ya gerçekleştireceğiz. Projemize balarken yapacağımız çalışmalar için heyecanlıyız.

icerikler/okulumuz-erasmus-hareketliligine-ev-sahipligi-yapti_14352416.html

icerikler/ka210-erasmus-projemizin-ilk-hareketliligini-litvanyaya_14174920.html

icerikler/erasmus-ka210-ozel-cocuklara-dijital-uygulamalar-projemiz-hibe-almaya-hak-kazandi_13831169.html

icerikler/proje-haberimiz_13662893.html